Vabilo na knjižni sejem

Vljudno vabljeni na Sejem na zraku ob svetovnem dnevu knjige, ki bo v soboto, 23. aprila 2022, od 10. do 22. ure v Parku Zvezda na Kongresnem trgu v Ljubljani. Za vas bomo pripravili poseben izbor knjig s sejemskimi popusti, med njimi različne knjižne novosti in številne starejše knjige po simbolični ceni 5 €.

V okviru sejma bodo na sejemskem odru potekali izbrani dogodki. Ob 16. uri vas vabimo na Branje poezije iz pesniških zbirk Braneta Senegačnika Pogovori z nikomer, za katero je avtor prejel nagrado Prešernovega sklada, in Milana Dekleve Nevidnosti, ki je pesnikova petindvajseta, jubilejna pesniška zbirka, nastala kot njegov zelo osebni odziv na epidemijo.

Knjige Slovenske matice pa lahko od petka, 22. aprila, do nedelje, 24. aprila, nakupujete tudi na spletni strani Slovenske matice, kjer bodo na voljo s 30-odstotnim popustom.

Zaradi napovedi slabega vremena bo sejem v živo potekal le v soboto.

Podarimo si knjige ob svetovnem dnevu knjige!

Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Informacije o dogodku lahko preverite na spletni strani Slovenske matice ali nas pokličete na 01 422 43 45.

Dogodek bo potekal ob upoštevanju aktualnih odlokov glede virusa SARS-CoV-2. Kulturna dejavnost se izvaja brez dodatnih omejitev števila obiskovalcev, postavitve sedežev ali izpolnjevanja pogoja PCT.

Košarica je prazna